top of page

Projecten 

Wat kan ik voor jou doen

In de onderstaande projecten heb ik gewerkt of ben ik nog steeds werkzaam. Om jouw een beeld te geven wat ik voor jou kan betekenen, heb ik uitgeschreven wat mijn rol daarin was.

Future_Female_2020-118 (1).jpg

Future Females Utrecht

Community voor vrouwelijk ondernemerschap

Future Females Utrecht bestaat sinds 2018. Deze onderneming ben ik samen met mijn mede compagnons gestart. Van scratch af aan bouwden we een community door events te organiseren, van groot tot klein tot aan grote online summits.


Daar is nu ook een membership beschikbaar om altijd jezelf te kunnen ontwikkelen.

Mijn rol: Organiseren van events, partnerships bouwen, community building.

WorkSpaceMan

Startup 

Deze startup levert een coworking management systeem. Dit zorgt ervoor dat je makkelijker je werkplekken kan managen als team. 

In 4 maanden tijd heb ik er voor gezorgd dat er een structuur ligt waaruit we kunnen bouwen. Denk aan: Branding, bankrekening openen, inschrijving KVK, concurrenten onderzoek, prijsstelling, begroting. 
Vanuit deze structuur bouw ik nu aan omzet, klantrelatie en sales.

Coding
Workshop17 West Street-0460-Workshop17 W

Workshop17

Regional & Community manager

In dit bedrijf ben ik werkzaam geweest in de periode van 2016 tot en met 2018. Workshop17 is een Zuid Afrikaans coworking bedrijf. Zij bieden flexibele werkplekken, kantoorruimten en vergaderruimtes aan. 

Ik ben ingestapt omdat het bedrijf ging uitbreiden met aantal locaties en er was een rol nodig om locaties met elkaar te verbinden en te laten groeien. 
In deze 2 jaar heb ik twee locaties (totaal van 3600m2) onder mijn verantwoordelijkheid gehad met de 3e opkomst. Met twee teams en verschillende communities. 

Het leukste aan dit project: de talenten van iedereen in het team tot bloei laten komen. Meewerken aan de groei van de locaties, omzet verhogen en dat met elkaar doen.

Kessels & Smit Publishers

Uitgeverij coördinator 

Vlak na de opstart van de uitgeverij heb ik een tijd lang dit project gedraaid. De uitgeverij geeft publicaties uit rondom leren en ontwikkelen, vakliteratuur met gemiddeld 4 nieuwe boeken per jaar. 

Mijn rol: planning, contact stakeholders, benaderen van nieuwe auteurs, financiële planning. 

Uitgeverij
Projecten: Diensten
bottom of page