top of page

do 20 okt

|

Utrecht

Vrouwelijke ondernemers: Stand up, Show up!

Stand up, Show up is een netwerkevent waar je connect met andere ondernemers, inspiratie en advies inwint .

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Vrouwelijke ondernemers: Stand up, Show up!
Vrouwelijke ondernemers: Stand up, Show up!

Tijd en locatie

20 okt 2022 19:00 – 21:30

Utrecht, Maliebaan 45, 3581 CD Utrecht, Nederland

Over het evenement

We kennen het allemaal als ondernemer, je bent aan het werk, maar het loopt niet zoals je zou willen. Waar ligt het aan? Je hebt nu even geen behoefte aan een ‘free download’ met tips, een webinar of uitvoerig coachingstraject. Je wilt gewoon even sparren met een mede-ondernemer, zodat je daarna direct weer verder kunt.

Ondernemers Samantha van Londen en Marleen Mulder nodigen je uit voor Stand up, Show up!

Een netwerkevent waar je connect met andere ondernemers, inspiratie en advies inwint en andere ondernemers helpt op hun journey.

Wat is jouw grootste uitdaging op dit moment? Waar heb je hulp bij nodig en wat wil je bereiken? Tijdens het event denken we LIVE en met publiek mee. Hoe ga je jouw nieuwe product in de markt zetten? Hoe ga je schalen?Hoe bereik je je klant? Alles wat je nu nodig hebt als ondernemer.

Durft jij op te staan en je uitdaging met ons te delen? Wij creëren een veilige plek en een enorme dosis positieve energie. Dikke kans dat je ook direct hulp geboden krijgt vanuit het publiek.

“Seeing what other women are working is always a win”“It is great to have a local network that you can ask for feedback”

Programma

19:00 inloop & netwerken

19:30 Standup problem solving

20:30 Netwerken

21:30 Tijd om alle info te laten bezinken en naar huis te gaan.

Details

Locatie: Grytte Maliebaan45, Utrecht

Datum: 20 oktober 2022

Tijd: 19:00-21:30

Prijs: €25,- ex btw en servicekosten, inclusief 2 drankjes

Het event is in het Nederlands, maar voel je meer comfortabel om het gesprek on stage in het Engels te voeren. Let us know! Dan doen wij dat natuurlijk.

Wie zijn Samantha en Marleen

Wij ondersteunen ondernemers, omdat we geloven dat je gesteund voelen als ondernemer alle verschil maakt in je ontwikkeling en succes als ondernemer.

Samantha is eigenaar en COO van Grytte. Ze is als stagiaire begonnen binnen de organisatie, die toen 5 maanden bestond, en heeft zo de locatie helpen opbouwen. Daar veel van geleerd over ondernemen en vervolgens met haar business partners een nieuwe locatie geopend in Driebergen. Momenteel runt zij het bedrijf waar ze operationeel eindverantwoordelijk is en het team aanstuurt.

Marleen is ondernemer en communicatiespecialist en helpt bedrijven effectief communiceren. Haar bedrijf Minimal Mass is een collectief van ondernemers dat werkt aan grote uitdagingen (Climate change, Energietransitie, Women empowerment, Animal rights) maar wel op een luchtige en praktische manier. Ze heeft een achtergrond in business en communicatie, heeft drie bedrijven opgericht en tal van ondernemers ondersteund bij de bouw van hun bedrijf, allemaal in de groene economie.

Samen waren Sam en Marleen jarenlang het gezicht van Future Females Utrecht, een internationale beweging met lokale communities die vrouwen aanmoedigt om te gaan ondernemen en ze helpt daar succesvol in te worden.

Deel dit evenement

Evenementgegevens: Events
bottom of page